fbpx

COVID

Hier vind je alle info omtrent Electronic Picnic Festival en Covid

In het kort: Door middel van toegangstesten vervalt op Electronic Picnic Festival de 1,5 meter en mondkapjes maatregel. Mocht het festival onverhoopt niet doorgaan dan krijg je het ticketbedrag terug of bewaar je je ticket(s) voor de volgende editie. Voor extra informatie en antwoorden op vragen vanwege COVID-maatregelen zetten we hieronder de meest gestelde vragen voor je op een rij. Mocht je vraag er niet tussen staan neem dan contact met ons op.

Hoe werkt het met testen, bewijzen en hoeveel kost dat? Naast de toegangstest heb je natuurlijk ook een geldig ticket voor het festival nodig.

IN GEVAL VAN TESTEN: LET OP: De overheid stelt het verplicht om een negatieve Coronatest aan te tonen bij de entree. Hier dien je hier zelf zorg voor te dragen, dit is GRATIS. (via www.testenvoortoegang.nl vind je hier meer informatie over). Er is een testenvoortoegang.nl Teststraat in Purmerend aanwezig (in de markthal op de Koemarkt).

IN GEVAL VAN VACCINATIE: In het geval dat je gevaccineerd bent, is een test tegen die tijd misschien niet meer nodig. Het is wachten op duidelijke richtlijnen vanuit de overheid hoe dit vaccinatiebewijs bij de ingang te controleren is. Hoe dit uiteindelijk op 10 juli in zijn werk gaat, laten wij nog weten. Exacte informatie hierover volgt tijdig via deze website, social media en mails naar de personen die tickets hebben gekocht.

Is er een kans dat het Festival 10 Juli niet doorgaat?

Ondanks dat we optimistisch zijn over deze planning en de toekomst, zijn we ons uiteraard bewust van de maatregelen die door de overheid genomen kunnen worden omtrent COVID en de onzekerheden die dit met zich meebrengt.

Volgens het openingsplan dat door de overheid is opgesteld, worden evenementen vanaf 30 juni 2021 onder voorwaarden zoals toegangstesten weer mogelijk. Deze datum, de maatregelen en/of mogelijkheden kunnen in de toekomst wijzigen, afhankelijk van de verloop van besmettingen en vaccinaties.

Wanneer het festival niet door kan gaan, krijgen alle kaartkopers de mogelijkheid om een terugbetaling aan te vragen of de ticket(s) te bewaren voor de volgende editie van Electronic Picnic Festival.

Wat als je een ticket hebt gekocht en het gaat niet door?

Wanneer Electronic Picnic Festival op 10 juli niet door kan gaan, krijgen alle kaartkopers de mogelijkheid om een terugbetaling aan te vragen of de ticket(s) te bewaren voor de volgende editie.

OPTIE 1: TICKET(S) BEWAREN Als je kiest om je ticket(s) te bewaren voor de volgende editie dan hoef je niets te doen. De barcode(s) van je ticket(s) blijven gewoon geldig voor de volgende editie.

OPTIE 2: TERUGBETALING Als je kiest voor terugbetaling van je ticket(s), krijg je binnen 2 maanden na de datum van het festival (10 juli 2021), dus uiterlijk 10 september 2021, het ticketbedrag (exclusief servicekosten en betaalkosten) teruggestort op je rekening.

De servicekosten bedragen € 2,00 per ticket en de betaalkosten bedragen € 0,50 cent per bestelling. In geval van refund kost het je dus maximaal € 2,50 per ticket.

 

Zijn tickets met de oude datum uit 2020 geldig voor 10 juli 2021?

Ja, reeds gekochte tickets voor onze festival datum in 2020 zijn geldig voor 10 juli 2021. Deze zijn binnenkort ook weer te downloaden via de link die je toen hebt ontvangen. Mocht je deze niet meer kunnen vinden kun je via de website van Simple Ticket tickethulp te vinden: https://consumer.simpleticket.eu/nl/