fbpx

COVID

Info omtrent Electronic Picnic Festival en Covid

IN HET KORT Door middel van toegangstesten of vaccinatiebewijzen vervalt op Electronic Picnic Festival de 1,5 meter en mondkapjes maatregel. Mocht het festival onverhoopt niet doorgaan dan krijg je het ticketbedrag terug of bewaar je je ticket(s) voor de volgende editie. Hieronder staat alle informatie vanwege COVID-maatregelen voor je op een rij. Heb je alsnog een vraag neem dan contact met ons op.

CORONA TOEGANGSBEWIJS

Om toegang te krijgen tot het evenement, dien je aan te tonen dat je negatief bent getest op corona, volledig gevaccineerd of op een andere wijze voldoet aan de voorwaarden van de overheid om een evenement te kunnen betreden.

Gebruik van de app CoronaCheck is hiervoor verplicht. Download de app en maak een QR-code aan door een testbewijs, vaccinatiebewijs of herstelbewijs te uploaden. Volg de instructies in de app CoronaCheck of op www.coronacheck.nl.

Dien je voor het evenement te testen? Maak dan een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Er is een testenvoortoegang.nl Teststraat in Purmerend aanwezig (in de markthal op de Koemarkt). Testresultaten van de GGD of zelftests worden niet geaccepteerd als geldig corona toegangsbewijs. Je test mag niet ouder dan 40 uur zijn.

Zonder geldig corona toegangsbewijs (QR code in de Coronacheck App) met bijbehorend geldig identiteitsbewijs en toegangsticket krijg je geen toegang tot het evenement. Indien je dit niet correct hebt geregeld is Electronic Picnic niet verplicht de ticketgelden te restitueren.GEPERSONALISEERD TICKET

Naast een corona toegangsbewijs, dien je in het bezit te zijn van een gepersonaliseerd toegangsticket. Hiervoor is het gebruik van de app SimpleTicket Wallet verplicht (het is dus niet mogelijk om je ticket(s) te printen). Download de app in de App Store (Apple) of Google Play (Android) en voeg je ticket aan de app toe (dit kan vanaf de downloadpagina met één druk op de knop ‘Voeg toe aan SimpleTicket’).

In de app zet je het ticket vervolgens persoonlijk op naam. Iedere bezoeker dient het eigen entreeticket te tonen samen met een geldig identiteitsbewijs. Zorg dat je de gegevens in de personalisatie hetzelfde invoert zoals vermeld op je identiteitsbewijs. Ga je met meerdere personen naar een evenement en heb jij de tickets gekocht voor je gezelschap? Dan kun je ook eenvoudig de Wallet tickets doorsturen aan je gezelschap.

Zonder geldig corona toegangsbewijs (QR code in de Coronacheck App) met bijbehorend geldig identiteitsbewijs en toegangsticket krijg je geen toegang tot het evenement. Indien je dit niet correct hebt geregeld is Electronic Picnic niet verplicht de ticketgelden te restitueren.

Is er een kans dat het Festival 10 Juli niet doorgaat?

Ondanks dat de kans nu heel groot is dat alles door kan gaan, zijn we ons uiteraard bewust van de maatregelen die door de overheid genomen kunnen worden omtrent COVID en de onzekerheden die dit met zich meebrengt.

Volgens het openingsplan dat door de overheid is opgesteld, worden evenementen vanaf 30 juni 2021 onder voorwaarden zoals toegangstesten weer mogelijk. Deze datum, de maatregelen en/of mogelijkheden kunnen in de toekomst wijzigen, afhankelijk van de verloop van besmettingen en vaccinaties.

Wanneer het festival niet door kan gaan, krijgen alle kaartkopers de mogelijkheid om een terugbetaling aan te vragen of de ticket(s) te bewaren voor de volgende editie van Electronic Picnic Festival.

Wat als je een ticket hebt gekocht en het gaat niet door?

Wanneer Electronic Picnic Festival op 10 juli niet door kan gaan, krijgen alle kaartkopers de mogelijkheid om een terugbetaling aan te vragen of de ticket(s) te bewaren voor de volgende editie.

OPTIE 1: TICKET(S) BEWAREN Als je kiest om je ticket(s) te bewaren voor de volgende editie dan hoef je niets te doen. De barcode(s) van je ticket(s) blijven gewoon geldig voor de volgende editie.

OPTIE 2: TERUGBETALING Als je kiest voor terugbetaling van je ticket(s), krijg je binnen 2 maanden na de datum van het festival (10 juli 2021), dus uiterlijk 10 september 2021, het ticketbedrag (exclusief servicekosten en betaalkosten) teruggestort op je rekening.

De servicekosten bedragen € 2,00 per ticket en de betaalkosten bedragen € 0,50 cent per bestelling. In geval van refund kost het je dus maximaal € 2,50 per ticket.

 

Zijn tickets met de oude datum uit 2020 geldig voor 10 juli 2021?

Ja, reeds gekochte tickets voor onze festival datum in 2020 zijn geldig voor 10 juli 2021. Deze zijn binnenkort ook weer te downloaden via de link die je toen hebt ontvangen. Mocht je deze niet meer kunnen vinden kun je via de website van Simple Ticket tickethulp te vinden: https://consumer.simpleticket.eu/nl/