Festivalinfo

HOOFDINGANG

Electronic Picnic Festival heeft één hoofdingang aan het begin van de Purmerenderweg bij kinderboerderij De Ridder.

OPENINGSTIJDEN

Zaterdag 7 juli 2018 13.00 – 23.00. De entree is open tot 20.00 uur. Zorg dus dat je voor die tijd binnen bent.

LEEFTIJD

Het festival is toegankelijk voor 18+. Er kan om een ID gevraagd worden dus zorg dat je die bij je draagt.

BEREIKBAARHEID

OPENBAAR VERVOER

Kom vooral lopend, op de fiets of met het openbaar vervoer. Bij de festivallocatie is nauwelijks parkeergelegenheid. Purmerend is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zowel met de trein als de bus.

Vanuit Alkmaar, Hoorn en Zaandam is de beste keuze de trein, uitstappen op Station Purmerend. Het Leeghwaterpark ca. 12 minuten lopen.
Vanuit Amsterdam neem je bus 306 om bij het Leeghwaterpark te komen. Vanaf de halte Brug Wheermolen is het 3 minuten lopen naar het park.

Kijk voor meer informatie op www.ebs-ov.nl of www.9292ov.nl.

VERKEERSMAATREGELEN LEEGHWATERPARK

Om de veiligheid van de festivalbezoekers te garanderen wordt het fietspad – net als tijdens Reuring – tijdelijk aangewezen als voetpad. Fietsers worden verzocht af te stappen of om te rijden.

FIETSENSTALLING LEEGHWATERPARK
De fietsenstalling in het Leeghwaterpark bevindt zich bij de hoofdingang aan de Purmerenderweg tegenover kinderboerderij De Ridder.

KOM NIET MET DE AUTO
We benadrukken nogmaals kom niet met de auto, er is geen of nauwelijks parkeergelegenheid!
Doe je dit toch:
Volg niet de aangegeven routes in reisplanners tot in Purmerend – Leeghwaterpark. Dan kom je aan de verkeerde kant van het park uit. Je wilt uitkomen op de rotonde Gorslaan – Purmerweg – Churchilllaan of in de wijk Wheermolen. Er is beperkte parkeergelegenheid op het oude industrieterrein aan de Purmerweg.

PARKEREN
Parkeer auto’s volgens de wettelijke regels. De afdeling Handhaving controleert streng.

KLUISJES

Kluisjes zijn te huur op het terrein voor 6 euro + 5 euro borg. Je kunt ze niet vooraf reserveren.

ROKEN

Het is toegestaan om te roken op het festival terrein echter niet in tenten! Er zijn sigaretten te koop bij de grote muntverkoop kassa.

WARMTE

De weersverwachtingen voor morgen zijn super zonnig! Wil je er niet aan het einde van de dag uitzien als een kreeft? Vergeet dan geen zonnebrand mee te nemen Let op: alleen tubes van max. 100 ml mogen mee naar binnen!

Op het terrein zijn kluisjes aanwezig voor als je ‘s avonds een jas nodig hebt of andere eigendommen wilt opbergen.

EIGEN RISICO

Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van de voorstellingen en optredens zijn op eigen risico van de bezoeker. De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade toegebracht door/aan bezoekers en/of aan goederen van bezoekers.

HUISREGELS

Voor ieders veiligheid en een geweldige festivaldag dient elke bezoeker van Electronic Picnic Festival zich aan de huisregels te houden. De organisatie heeft het recht personen de toegang tot het festivalterrein en -locaties te ontzeggen, indien zij de huisregels niet in acht nemen. De complete huisregels staan hieronder.

VIDEO, FOTO- EN GELUIDSOPNAMEN 
Bij betreden van het festivalterrein geven de bezoekers de Electronic Picnic Festival toestemming om op het festivalterrein gemaakte video, foto- en geluidsopnamen te gebruiken voor publicatie- en promotie doeleinden.