Festivalinfo

HOOFDINGANG

Electronic Picnic Winterpark heeft één hoofdingang in het Leeghwaterpark bij de Skatebaan.

OPENINGSTIJDEN

Zaterdag 26 januari 2019 15.00 – 23.00. De entree is open tot 20.00 uur. Zorg dus dat je voor die tijd binnen bent.

LEEFTIJD

Het festival is toegankelijk voor 18+. Er kan om een ID gevraagd worden dus zorg dat je die bij je draagt.

BEREIKBAARHEID

OPENBAAR VERVOER

Kom vooral lopend, op de fiets of met het openbaar vervoer. Bij de festivallocatie is nauwelijks parkeergelegenheid. Purmerend is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zowel met de trein als de bus.

Vanuit Alkmaar, Hoorn en Zaandam is de beste keuze de trein, uitstappen op Station Purmerend. Het Leeghwaterpark ca. 12 minuten lopen.
Vanuit Amsterdam neem je bus 306 om bij het Leeghwaterpark te komen. Vanaf de halte Brug Wheermolen is het 3 minuten lopen naar het park.

Kijk voor meer informatie op www.ebs-ov.nl of www.9292ov.nl.

VERKEERSMAATREGELEN LEEGHWATERPARK

Om de veiligheid van de festivalbezoekers te garanderen wordt het fietspad deels tijdelijk aangewezen als voetpad. Fietsers worden verzocht af te stappen of om te rijden.

FIETSENSTALLING LEEGHWATERPARK
De fietsenstalling in het Leeghwaterpark bevindt zich bij het Leeghwaterzwembad. gebruik de stalling en zet je fiets niet ergens in het park neer, de Handhaving controleert hierop.

KOM NIET MET DE AUTO
We benadrukken nogmaals kom niet met de auto, er is geen of nauwelijks parkeergelegenheid! Doe je dit wel, parkeer dan volgens de wettelijke regels. De afdeling Handhaving controleert streng.

KLUISJES

Kluisjes zijn te huur op het terrein voor 6 euro + 5 euro borg. Je kunt ze niet vooraf reserveren. Deel je kluisje met 3 of 4 vrienden of vriendinnen dan zeurt je portemonnee ook een stuk minder.

ROKEN

Het is toegestaan om te roken op het festival terrein echter niet in tenten! Als je dat toch doet is er kans dat je van het terrein wordt verwijderd. Er zijn op het festival terrein GEEN sigaretten verkrijgbaar. Zorg dus dat je zelf voldoende mee hebt als je daar behoefte aan hebt. 

MUNTEN

Het enige betaalmiddel op het festival terrein zijn “Electronic Picnic Munten” verkrijgbaar bij de kassa op het festival. Bij elke kassa kun je pinnen of contant betalen. Creditcards worden helaas niet geaccepteerd.

EIGEN RISICO

Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van de voorstellingen en optredens zijn op eigen risico van de bezoeker. De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade toegebracht door/aan bezoekers en/of aan goederen van bezoekers.

HUISREGELS

Voor ieders veiligheid en een geweldige festivaldag dient elke bezoeker van Electronic Picnic Festival zich aan de huisregels te houden. De organisatie heeft het recht personen de toegang tot het festivalterrein en -locaties te ontzeggen, indien zij de huisregels niet in acht nemen. De complete huisregels staan hieronder.

VIDEO, FOTO- EN GELUIDSOPNAMEN 
Bij betreden van het festivalterrein geven de bezoekers de Electronic Picnic Festival toestemming om op het festivalterrein gemaakte video, foto- en geluidsopnamen te gebruiken voor publicatie- en promotie doeleinden.