fbpx

Ticket info

Wij proberen iedereen zo snel en makkelijk mogelijk toegang te geven tot ons Festival. Daarnaast werken we graag aan een beter milieu.

Om dit mede mogelijk te maken, gebruiken we voor onze tickets het platform van SimpleTicket met de Wallet app. Wanneer je deze app hebt gedownload, kun je eenvoudig en snel je ticket(s) vanuit je bevestigingsmail aan de app toevoegen en hoef je tickets niet te printen.

Download de SimpleTicket een Wallet app hier: 

Ga je met meerdere personen naar een evenement en heb jij de tickets gekocht voor je gezelschap? Dan kun je, zolang het geen groepsticket betreft dat meerdere keren kan worden gescand, ook eenvoudig de Wallet tickets doorsturen aan je gezelschap. Wanneer iedereen de app presenteert bij de entree met het persoonlijke ticket, is een snelle entree gegarandeerd.

Heb je tickets van de 2020 of 2021 editie behouden? Dan zijn wij jou zeer dankbaar maar activeer deze dan wel voor de 2022 editie!

Om je ticket(s) te activeren voor de editie van 2022 dien je de ticket(s) opnieuw toe te voegen aan de SimpleTicket Wallet App. Anders kun je ze niet laten scannen bij de ingang.

Je kunt de ticket(s) opnieuw toevoegen via de bevestigingsmail die je hebt gekregen wanneer je de ticket(s) hebt gekocht. In het geval je de mail niet (meer) kunt vinden, kun je bij resend service van SimpleTicket terecht. https://consumer.simpleticket.eu/nl/
Vul daar je mailadres in waarmee je de tickets hebt gekocht en ze worden opnieuw verstuurd.

Lukt het niet om je ticket(s) toe te voegen aan de app omdat deze weergeeft dat ze al aan een (andere) app zijn toegevoegd? Druk dan op de ticket downloadpagina bij je ticket(s) op de knop ‘Vrijgeven’.

Voor meer informatie over Simple Ticket kun je terecht op hun website: https://consumer.simpleticket.eu/nl/

Specifiek meer informatie over de Wallet app vindt je hier: https://consumer.simpleticket.eu/nl/wallet/